BINE AI VENIT

AICI VEI GĂSI INFORMAȚII REFERITOARE LA MODUL NOSTRU DE LUCRU ȘI VEI PUTEA DESCOPERII O PARTE DIN PARTENERII NOȘTRI INTERNI ȘI EXTERNI.

CÂTEVA INFORMAȚII DESPRE NOI

Povestea noastră.

ROYAL GROUP PARTNERS S.R.L este o companie privată fondată în anul 2010 ce are un singur țel – de a aduce consumatorilor produse inovative.

Multe s-au schimbat în anii trecuți de la înființare și compania a avut urcușuri și coborâșuri dar ideologia noastră a rămas aceeași.

În fiecare zi ne străduim sa aducem ceva diferit pe piața României.

COLABORĂM CU UNELE DINTRE CELE MAI BUNE DISTILERII DIN LUME

Produse concepute pentru toate gusturile.

Suntem reprezentanții oficiali ai următoarelor companii pe teritoriul României: Demerara Distillers LTD, Compagnie de Guyenne (CDG), Girolamo Luxardo S.p.A, General Fruit s.r.l, MG Destillerias S.L, Sazerac Co, Waldhemar Benh GmbH.

Canalele noastre de distribuție sunt compuse din numeroși distribuitori regionali complementați de parteneri cheie din segmentul off-trade precum lanțuri de super/hyper market-uri, magazine online și magazine locale.

FURNIZORII NOȘTRII

Cu toate că furnizorii noștri provin din diferite regiuni a le lumii toți au următoarele trăsături comune – tradiție, calitate, inovație și acoperire globală.

Promptitudine

Împreună cu colaboratorii noștri logistici depunem toate eforturile pentru a satisface nevoile clienților în cel mai scurt timp posibil.

Profesionalism

Prin intermediul echipei noastre de vânzări reușim să oferim pachete de servicii și consultanță potrivite oricărui client.

Calitate

Prin certificările ISO deținute, produsele comercializate de noi se ridică la cele mai înalte standarde de calitate internaționale.

GAMA NOASTRĂ DE PRODUSE

Descoperă un portofoliu creativ cu o identitate aparte

BRAND-URILE NOASTRE

După ce un produs este inclus în portofoliul nostru datoria noastră este să îi căutam poziționarea ideală pe piețele României, fie că e retail tradițional, ho.re.ca sau retail on-line.