POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

AVIZ GLOBAL PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

De fiecare dată când accesați produsele sau serviciile noastre sau interacționați cu noi în alte moduri, societatea Royal Group Partners s.r.l colectează și utilizează (prelucrează) informații referitoare la dvs. (numite „datele dvs. cu caracter personal”). În acest aviz se prezintă modul în care colectăm date cu caracter personal și modul în care le utilizăm, le transmitem și le protejăm. De asemenea, sunt explicate drepturile pe care le aveți în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal și modul în care ne puteți contacta.

Deoarece acest aviz conține informații importante, vă recomandăm să îl citiți. Dacă există neclarități, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@rgp.ro.

În acest aviz privind confidențialitatea sunt descrise următoarele aspecte:

 • Cine colectează datele dvs. cu caracter personal
 • Informațiile pe care le colectăm
 • Modul de utilizare a datelor dvs. cu caracter personal
 • Modul de transmitere a datelor dvs. cu caracter personal
 • Alte informații pe care le colectăm
 • Drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dvs. cu caracter personal
 • Alte informații importante

CINE COLECTEAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Royal Group Partners s.r.l este o societate comercială din România.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM

Pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre sau pentru a ne îndeplini o obligație legală, este necesar să colectăm și să utilizăm anumite date cu caracter personal. Dacă nu ne comunicați informațiile pe care le cerem, este posibil să nu vă putem furniza produsele sau serviciile solicitate. Vom colecta în mod direct de la dvs. unele dintre aceste informații, fie personal, fie prin intermediul unui website, al unei aplicații sau al rețelelor de socializare. De asemenea, colectăm date cu caracter personal referitoare la dvs. și din alte surse.

Atunci când primim date cu caracter personal referitoare la dvs. din diverse surse, putem combina sau corela datele respective. Corelarea diverselor surse de informații ne permite să oferim servicii mai bune de asistență pentru clienți atunci când ne contactați, și să vă oferim servicii, conținut și elemente de marketing personalizate.

Colectăm date cu caracter personal atunci când dvs.:

 1. accesați produsele și serviciile noastre, inclusiv aplicațiile mobile
 2. vă creați un cont online la unul dintre magazinele noastre
 3. participați la o promoție cu premii, la un concurs sau la un eveniment
 4. faceți o achiziție la unul dintre magazinele noastre online sau ne returnați un articol cumpărat
 5. trimiteți o recenzie sau participați la un sondaj
 6. comunicați cu noi pe rețelele de socializare
 7. ne contactați pentru asistență
 8. vă depuneți candidatura la un loc de muncă
 9. interacționați cu noi pe rețelele de socializare

Colectăm de la dvs. date cu caracter personal care pot include:

 1. Numele, data nașterii sau țara în care locuiți
 2. Informații de contact, cum sunt adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa
 3. Detaliile contului, cum sunt numele de utilizator, parola și identificatorul unic al utilizatorului
 4. Informații legate de plată, cum sunt detaliile cărții de debit sau de credit
 5. Act de identitate cu fotografie, pentru demonstrarea vârstei
 6. Recenziile dvs. referitoare la produsele și serviciile noastre, informații despre preferințele și obiceiurile dvs. de consum
 7. Comunicări cu caracter de marketing și preferințele privind modulele cookie
 8. Istoricul locurilor de muncă, așteptările privind remunerația
 9. Detalii privind contactele dvs. cu noi, inclusiv înregistrările eventualelor apeluri telefonice
 10. Fotografii și filme trimise de dvs. sau realizate la evenimentele noastre
 11. Fotografii de profil și informații din profilul de pe rețelele de socializare
 12. Informații despre altă persoană fizică. Dacă ne divulgați nouă sau furnizorilor noștri de servicii date cu caracter personal referitoare la alte persoane, în legătură cu produsele și serviciile noastre, declarați că sunteți autorizat să procedați astfel și să ne acordați permisiunea de a utiliza informațiile în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

De asemenea, colectăm date cu caracter personal din alte surse:

 • Informații primite în cadrul verificărilor de rutină ale cardurilor (ca măsură de prevenție a fraudei).
 • Informații de pe rețelele de socializare. Atunci când vă autentificați cu contul de pe o rețea de socializare pentru a accesa serviciile noastre, ne veți transmite anumite date cu caracter personal asociate cu contul dvs. de pe rețeaua de socializare, de exemplu, numele dvs., adresa de e-mail, fotografia, lista de contacte de pe rețeaua de socializare, și orice altă informație care poate fi accesibilă sau la care ne oferiți accesul atunci când vă conectați contul de pe rețeaua de socializare la contul de servicii. Informațiile specifice care sunt transferate depind de setările dvs. de securitate și de politica de confidențialitate a rețelei de socializare.
 • Partenerii de acțiuni comune de marketing, atunci când partajează informații cu noi.
 • Baze de date disponibile public.

MODUL DE UTILIZARE A DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Utilizăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri legitime de afaceri, conform descrierii de mai jos.

 • Furnizarea accesului la serviciile noastre
 • Administrarea promoțiilor cu premii, a ofertelor și a evenimentelor
 • Oferirea serviciilor de asistență pentru clienți
 • Prelucrarea comenzii dvs.
 • Transmiterea de informații despre produsele și serviciile noastre
 • Prelucrarea unei cereri de angajare
 • Scopurile noastre de afaceri
 • Personalizarea serviciilor noastre
 • Publicarea recenziilor dvs.
 • Securitate

Furnizarea accesului la serviciile noastre:

Putem utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru a vă oferi funcționalitatea serviciilor noastre, evenimente și aplicații mobile, de exemplu prin organizarea accesului la un cont înregistrat. De asemenea, este posibil să utilizăm date cu caracter personal pentru a vă trimite informații administrative, de exemplu modificările contractelor, condițiilor și politicilor noastre. Ne vom implica în aceste activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs. și/sau pentru a ne îndeplini o obligație legală.

Administrarea promoțiilor cu premii, a ofertelor și a evenimentelor:

Putem organiza promoții cu premii, concursuri și alte oferte promoționale. Dacă participați, vom utiliza informațiile dvs. pentru a administra respectivele promoții și oferte. Dacă aveți norocul de a câștiga, este posibil să vă cerem informații suplimentare pentru a vă putea oferi premiul, și vă vom cere o copie a unui act de identitate cu fotografie, pentru a putea confirma că aveți vârsta legală pentru a cumpăra băuturi alcoolice și, dacă este necesar, pentru a îndeplini condițiile de eligibilitate. Unele dintre aceste promoții au regulamente suplimentare care conțin informații despre modul în care vom utiliza și vom divulga datele dvs. cu caracter personal. Utilizăm aceste informații pentru a gestiona relația contractuală pe care o avem cu dvs.

Servicii pentru clienți:

Dacă ne contactați sau vă contactăm, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal, de exemplu informații despre achiziții și istoricul contactelor, în scopul de a vă oferi asistență și de a gestiona solicitările de informații și reclamațiile. Ne vom implica în aceste activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs., în scopurile noastre legitime de afaceri și/sau pentru a ne îndeplini o obligație legală.

Prelucrarea comenzii dvs.:

Utilizăm informații referitoare la dvs. pentru a prelucra comenzile dvs. (inclusiv pentru a stabili dacă aveți vârsta legală impusă de legislația din țara dvs. pentru a cumpăra băuturi alcoolice), pentru a încasa plata pentru articolele cumpărate de dvs., pentru a vă trimite articolele cumpărate sau pentru a prelucra un retur de produse sau o cerere de returnare a banilor. De asemenea, putem utiliza datele dvs. pentru a identifica tranzacțiile cu potențial fraudulos sau a ne proteja de acestea. Ne vom implica în aceste activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs. și/sau pentru a ne îndeplini o obligație legală.

Transmiterea de informații despre produsele și serviciile noastre (și ale terților):

În cazul în care ați optat să primiți de la noi comunicări de marketing, vă putem transmite informații despre produsele, buletinele informative, promoțiile, ofertele noastre sau alte informații despre care considerăm că ar putea prezenta interes pentru dvs. Utilizăm date cu caracter personal pentru a vă trimite comunicări de marketing. De asemenea, este posibil să primiți comunicări de marketing de la Royal Group Partners s.r.l, dacă ați fost de acord să primiți mesaje de marketing referitoare la produse alcoolice de la un partener terț aprobat. Ne vom implica în aceste comunicări fie datorită faptului că avem un interes legitim în acest sens, fie în temeiul consimțământului dvs.

Dacă decideți să refuzați mesajele de marketing, vă puteți exprima opțiunea printr-un e-mail la contact@rgp.ro

Vom da curs solicitării dvs. imediat ce se poate în termeni practici. Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă optați să refuzați comunicările noastre de marketing, vă putem trimite mesaje administrative importante, a căror primire nu o puteți refuza.

Scopurile noastre de afaceri

Utilizăm datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. pentru a ne îndeplini scopurile de afaceri, inclusiv:

 • Pentru a analiza date, de exemplu, pentru a îmbunătăți eficiența serviciilor noastre;
 • Pentru a realiza audituri și a verifica dacă procesele noastre interne funcționează corect și în conformitate cu cerințele legale, de reglementare sau contractuale;
 • Pentru a monitoriza activitatea în scopuri care țin de prevenția fraudelor și de securitate, de exemplu, pentru a detecta și a preveni atacurile cibernetice sau tentativele de furt de identitate;
 • Pentru a dezvolta noi produse și servicii;
 • Pentru a analiza modalități de a extinde, a îmbunătăți sau a modifica produsele și serviciile noastre din prezent;
 • Pentru a identifica tendințele de utilizare, de exemplu, pentru a înțelege care porțiuni ale serviciilor noastre prezintă mai mult interes pentru utilizatori;
 • Pentru a stabili eficacitatea campaniilor noastre promoționale, astfel încât să ne putem adapta campaniile în funcție de necesitățile și interesele utilizatorilor; și
 • Pentru desfășurarea și extinderea activităților noastre de afaceri, de exemplu, pentru a înțelege care porțiuni ale serviciilor noastre prezintă mai mult interes pentru utilizatori, astfel încât să ne concentrăm pe activități care corespund intereselor utilizatorilor noștri;

Ne implicăm în aceste activități pentru a ne gestiona relația contractuală cu dvs., pentru a ne îndeplini o obligație legală și/sau deoarece avem un interes legitim.

Personalizarea serviciilor noastre

Putem analiza datele cu caracter personal colectate pentru rapoarte privind activitățile de afaceri și pentru a furniza servicii personalizare, inclusiv: (i) pentru a analiza sau a prezice preferințele utilizatorilor noștri, în scopul de a elabora rapoarte agregate privind tendințele de utilizare a conținutului nostru digital, astfel încât să ne putem îmbunătăți serviciile; (ii) pentru a vă înțelege mai bine, astfel încât să putem personaliza interacțiunea cu dvs. și să vă furnizăm informații și/sau oferte adaptate în funcție de interesele dvs.; și (iii) pentru a vă înțelege mai bine preferințele, astfel încât să oferim prin intermediul serviciilor noastre un conținut care credem că va fi relevant și va prezenta interes pentru dvs. Atunci când utilizați unul dintre magazinele noastre online, vom colecta informații de la dvs. în timpul operațiunii de plată. Dacă nu finalizați achiziția, dar ne cereți să salvăm conținutul coșului, vă vom trimite un e-mail de reamintire a conținutului respectiv. De asemenea, putem utiliza datele dvs. pentru a vă oferi conținut personalizat și recomandări personalizate atunci când vă transmitem informații despre achizițiile dvs. Vom furniza servicii personalizate fie cu consimțământul dvs., fie în temeiul interesului nostru legitim.

Recenzii:

Dacă ați trimit o recenzie referitoare la unul dintre produsele noastre, o vom publica pe site-ul magazinului relevant, cu aplicarea standardelor privind recenziile prezentate în Condițiile noastre de utilizare. Aceste informații vor fi publice; prin urmare, vă rugăm să nu includeți nicio informație care ar trebui să rămână confidențială. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați Condițiile noastre de utilizare.. Vom publica recenzia cu consimțământul dvs.

Securitate:

Putem utiliza informațiile colectate din monitorizarea website-urilor noastre, din serviciile online și din e-mailuri pentru a vă proteja pe dvs., respectiv pentru a-i proteja pe angajații și pe partenerii noștri. Aceste informații pot fi transmise poliției sau altor autorități competente. Ne vom implica în aceste activități pentru a ne îndeplini o obligație legală sau deoarece avem un interes legitim.

MODUL DE TRANSMITERE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Transmitem datele dvs. cu caracter personal cu consimțământul dvs. sau astfel cum este necesar pentru a finaliza o tranzacție sau a furniza un serviciu pe care ni l-ați solicitat. În prezent, nu partajăm date cu caracter personal cu terții neafiliați. Categoriile de mai jos includ destinatarii cărora le putem transmite datele dvs.

 • Furnizorii de servicii terți
 • Tranzacții de afaceri, motive legale și care țin de aplicarea legii
 • Când dvs. comunicați informații

Furnizorii de servicii terți:

Utilizăm furnizori de servicii terți care prelucrează în numele nostru datele cu caracter personal. Aceștia pot include furnizori de asistență pentru clienți, furnizori de servicii de găzduire web, companii care gestionează datele clienților și optimizează liste, agenții care organizează promoțiile noastre cu premii, companii care onorează comenzile de produse sau coordonează expedițiile, companii de livrare, companii care prelucrează plăți, firme de analize de date și furnizori de servicii de e-mail. Depunem eforturi de a colabora cu furnizori care pot oferi standarde corespunzătoare de confidențialitate și de securitate a datelor.

Când dvs. comunicați date cu caracter personal

 • Pe site-urile de mesaje, chat, paginile de profil, blogurile și alte servicii unde puteți publica informații și conținut (inclusiv, fără limitare, paginile noastre de pe rețelele de socializare). Rețineți că orice informație pe care o publicați sau o divulgați prin intermediul acestor servicii va deveni publică și poate fi disponibilă pentru ceilalți utilizatori și pentru publicul larg.
 • Prin activitatea dvs. de distribuire pe rețelele de socializare. Când vă conectați la servicii cu contul de pe o rețea de socializare, veți partaja informații cu prietenii asociați cu contul respectiv de pe rețeaua de socializare, cu alți utilizatori, și cu furnizorul contului de pe rețeaua de socializare. Procedând astfel, ne autorizați să facilităm această comunicare a informațiilor, și înțelegeți că utilizarea informațiilor partajate va fi reglementată de politica de confidențialitate a furnizorului contului de pe rețeaua de socializare.

Tranzacții de afaceri, motive legale și care țin de aplicarea legii:

Avem un interes legitim de a divulga sau a transfera unui terț datele dvs. cu caracter personal în următoarele situații: reorganizare, fuziune, vânzare, societate mixtă, cesiune, transfer sau altă operațiune care implică, parțial sau integral, societatea noastră, activele noastre sau capitalul nostru (inclusiv în legătură cu falimentul sau proceduri similare). Acești terți pot include, de exemplu, o entitate care preia societatea noastră și consilierii acestei entități.

De asemenea, putem divulga date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, plata impozitelor); pentru a răspunde la cererile autorităților guvernamentale și ale altor autorități publice; pentru a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietățile Royal Group Partners s.r.l, ale dvs. sau ale altor persoane; și pentru a ne permite să ne prevalăm de măsurile reparatorii aflate la dispoziția noastră sau să limităm eventualele prejudicii pe care le suferim. Aceste obligații legale și cereri ale autorităților pot include legile și autoritățile din afara țării în care locuiți dvs.

Alte informații pe care le colectăm

Noi și furnizorii noștri de servicii putem colecta, de asemenea, alte informații, care nu divulgă identitatea dvs. specifică și nu pot fi corelate în mod direct cu nicio persoană fizică identificabilă (acestea sunt numite „alte informații”). Acestea pot include:

 • Fișiere jurnal pentru server și variabile de mediu
 • Date privind utilizarea aplicațiilor
 • Informații colectate cu ajutorul modulelor cookie, al etichetelor pixel și al altor tehnologii
 • Informații demografice și alte informații furnizate de dvs. care nu divulgă identitatea dvs. specifică
 • Informații care au fost cumulate într-un mod care nu mai permite ca acestea să divulge identitatea dvs. specifică

Dacă legislația aplicabilă ne impune să tratăm alte informații ca fiind date cu caracter personal, le putem utiliza și divulga în scopurile pentru care utilizăm și divulgăm datele cu caracter personal și care sunt prezentate în detaliu în această Politică.

Alte informații pot fi colectate prin diverse metode, inclusiv:

 • Prin intermediul browser-ului sau al dispozitivului dvs.
  • Fișiere jurnal pentru server. Utilizăm fișiere jurnal extinse care respectă W3C* atunci când înregistrăm activitatea web-server pe serverele noastre web, de exemplu, adresa IP (un număr este alocat automat computerului pe care îl utilizați, de către Furnizorul dvs. de servicii de internet), data și ora, pagina solicitată, agentul utilizatorului, destinatarul și valorile modulelor cookie trimise sau primite. Fișierele jurnal pentru server sunt colectate și analizate pentru a furniza informații despre activitatea utilizatorului în ansamblu și a identifica eventualele erori privind funcționarea website-ului. Colectarea adresei IP este o practică standard pe internet și se realizează automat de către multe website-uri. *W3C este un consorțiu internațional care dezvoltă standarde și reguli pentru web. Puteți găsi informații suplimentare la www.w3c.org.
  • Variabile de mediu. Noi și furnizorii noștri de servicii putem colecta, de asemenea, anumite variabile de mediu, precum tipul computerului dvs. (Windows sau Macintosh), rezoluția ecranului, versiunea sistemului de operare, fabricantul și modelul dispozitivului, browser-ul de internet și versiunea browser-ului de internet. Aceste variabile de mediu sunt colectate de majoritatea browsere-lor și pot fi utilizate pentru optimizarea experienței dvs. pe website.
 • Prin utilizarea de către dvs. a uneia dintre aplicațiile noastre mobile
 • Utilizarea modulelor cookie
 • Utilizarea de pixel tags și utilizarea altor tehnologii similare
 • Locația fizică
 • Semnale do-not-track

Atunci când descărcați și utilizați una dintre aplicațiile noastre mobile, noi și furnizorii noștri de servicii putem urmări și colecta datele privind utilizarea aplicației, de exemplu data și ora la care aplicația de pe dispozitivul dvs. accesează serverele noastre, și ce informații și fișiere au fost descărcate în aplicație, pe baza numărului dispozitivului dvs.

Vă rugăm să citiți Politica noastră privind modulele cookie

Noi și furnizorii noștri de servicii putem utiliza, de asemenea, așa numitele „pixel tags” (etichete pixel), „web beacons” (balize web), „clear GIFs” (fișiere GIF fără conținut) sau mijloace similare (denumite colectiv „Etichete pixel”) pentru anumite pagini ale website-urilor și mesaje e-mail în format HTML, pentru a compila statistici colective privind utilizarea website-urilor și ratele de răspuns. O etichetă pixel este o imagine electronică, adesea un singur pixel (1×1), care nu este vizibilă în mod normal pentru vizitatorii website-urilor și poate fi asociată cu modulele cookie de pe hard discurile vizitatorilor. Atunci când sunt utilizate în mesaje e-mail în format HTML, Etichetele pixel pot anunța expeditorul dacă e-mailul respectiv a fost sau nu deschis.

De asemenea, website-urile noastre ne pot furniza informații care includ detalii despre conținutul pe care îl accesați și cu care interacționați. Acest lucru se realizează prin intermediul website-urilor Royal Group Partners s.r.l și prin urmărire pe mai multe website-uri. Utilizăm module cookie și alte tehnologii pentru a colecta informații despre browser-ul și sistemul de operare al dispozitivului dvs., adresa IP, linkurile pe care faceți clic și paginile pe care le deschideți, iar ulterior folosim aceste informații pentru a adapta mesajele de marketing. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie. Vom furniza servicii personalizate fie cu consimțământul dvs., fie în temeiul interesului nostru legitim.

Servicii de analiză. Utilizăm Google Analytics, care folosește module cookie și tehnologii similare pentru a colecta și a analiza informații despre utilizarea serviciilor noastre, și pentru a crea rapoarte privind activitățile și tendințele. De asemenea, Google Analytics poate colecta și informații privind utilizarea altor website-uri, aplicații și resurse online. Mai multe informații despre practicile Google sunt disponibile la www.google.com/policies/privacy/partners/, iar pentru a le refuza, descărcați add-on-ul pentru browsere al Google Analytics, disponibil la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Putem colecta date despre locația fizică a dispozitivului dvs. dacă utilizați un serviciu bazat pe locație. Înainte de colectarea acestor informații, puteți permite sau refuza aceste utilizări și/sau divulgarea locației dispozitivului dvs., însă dacă faceți acest lucru, este posibil ca noi și/sau partenerii noștri de marketing să nu vă putem furniza servicii și conținut personalizate aplicabile.

În prezent, nu răspundem la semnalele do-not-track ale browsere-lor.

UTILIZĂRILE ȘI DIVULGĂRILE ALTOR INFORMAȚII

Putem utiliza și divulga alte informații în orice scop, cu excepția cazurilor în care legislația aplicabilă ne impune să procedăm în alt mod. În unele cazuri, putem combina alte informații cu datele cu caracter personal. În aceste situații, vom trata informațiile combinate ca și cum ar fi date cu caracter personal, pe perioada cât sunt combinate.

DREPTURILE PE CARE LE AVEȚI ÎN LEGĂTURĂ CU DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Puteți solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, corectarea sau ștergerea acestora. De asemenea, puteți solicita să primiți un exemplar în format electronic al datelor dvs. cu caracter personal, pentru a le transmite altei companii (în măsura în care acest drept la portabilitatea datelor vă este acordat prin legislația aplicabilă). În fiecare caz, vă putem solicita să vă dovediți identitatea și/sau să ne furnizați informații suplimentare, pentru a identifica datele dvs. Vom da curs solicitărilor dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal

Puteți solicita să vedeți ce date cu caracter personal deținem despre dvs. și să primiți o explicație privind modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, folosind formularul de contact.

Corectarea datelor dvs. cu caracter personal

Dacă deținem date cu caracter personal referitoare la dvs. care sunt incorecte, aveți dreptul de a ne spune că sunt incorecte și de a ne cere să le modificăm. Vom proceda astfel cu respectarea legislației aplicabile. Dacă doriți corectarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm [să trimiteți un e-mail pe adresa Privacy@b-f.com].

Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal

Ne puteți cere să eliminăm sau să ștergem datele dvs. cu caracter personal din bazele noastre de date. Dacă nu vreți să primiți e-mailuri cu conținut promoțional, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa contact@rgp.ro. Dacă vreți ca datele dvs. cu caracter personal să fie șterse din bazele noastre de date, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa contact@rgp.ro.

Cereri privind portabilitatea

Dacă vreți să portăm datele dvs. cu caracter personal din bazele noastre de date, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa contact@rgp.ro.

ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

Tratăm cu maximă seriozitate securitatea datelor dvs. În această secțiune sunt prezentate măsurile de ordin tehnologic prin care asigurăm protecția datelor dvs.

Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal

Dispunem de măsuri și instrumente de securitate, precum firewall, pentru a preveni pierderea, utilizarea nepotrivită și modificarea informațiilor aflate sub controlul nostru. Din nefericire, nicio transmitere de date pe internet și niciun sistem de stocare nu pot fi garantate ca fiind 100% sigure. Vă rugăm să nu ne trimiteți date sensibile cu caracter personal.

Modul de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

Păstrăm datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis în raport cu scopul/scopurile pentru care au fost obținute, și în conformitate cu legislația aplicabilă. Criteriile utilizate pentru a stabili perioadele de păstrare a informațiilor despre cardurile de credit și a informațiilor necesare pentru confirmarea vârstei includ:

 • Durata relației continue cu dvs. și a furnizării de servicii pentru dvs. (de exemplu, atâta timp cât aveți un cont deschis la noi sau utilizați serviciile);
 • Dacă există o obligație legală care ni se aplică (de exemplu, anumite legi ne impun să păstrăm evidențele tranzacțiilor dvs. o anumită perioadă de timp înainte de a le putea șterge); sau
 • Dacă păstrarea este recomandabilă în lumina situației noastre juridice (de exemplu, în raport cu perioadele de prescripție aplicabile, cu litigiile sau cu investigațiile autorităților de reglementare).

Transferurile internaționale ale datelor dvs.

Putem transfera datele dvs. și către alți furnizori de servicii, care se pot afla în afara Spațiului Economic European (SEE). În aceste circumstanțe, luăm măsuri pentru a ne asigura că datele dvs. sunt protejate; acest lucru include semnarea unor contracte cu destinatarii datelor dvs., pentru a ne asigura că aceștia oferă o protecție adecvată pentru datele dvs. Pentru a obține un exemplar din prezentarea acestor măsuri, contactați contact@rgp.ro.

În anumite circumstanțe, instanțele, autoritățile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile din domeniul securității din țările respective pot avea dreptul de acces la datele dvs. cu caracter personal.

Accesul minorilor la servicii

Serviciile noastre nu se adresează persoanelor care nu au vârsta legală pentru a cumpăra alcool, și nu colectăm cu bună știință date cu caracter personal de la aceste persoane.

Serviciile terților

Această Politică de confidențialitate nu vizează, iar noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru practicile de confidențialitate, practicile referitoare la informații sau alte practici ale terților, inclusiv ale terților care administrează un website sau un serviciu al cărui link este inclus în serviciile noastre. Includerea unui link în servicii nu implică faptul că Royal Group Partners s.r.l recomandă site-ul sau serviciul corelat prin link.

Publicitatea terților

Noi recurgem la companii de publicitate terțe pentru a transmite reclame la bunurile și serviciile care pot prezenta interes pentru dvs., atunci când accesați și utilizați serviciile Royal Group Partners s.r.l și alte website-uri sau servicii online.

Puteți primi reclame în funcție de informațiile referitoare la accesarea și utilizarea de către dvs. a serviciilor și a altor website-uri sau servicii online, pe oricare dintre dispozitivele dvs., precum și în funcție de informațiile primite de la terți. Aceste companii plasează sau recunosc un modul cookie unic în/din browser-ul dvs. (inclusiv prin utilizarea de pixel tags). De asemenea, companiile respective utilizează aceste tehnologii, precum și informațiile pe care le colectează despre utilizarea dvs. online, pentru a vă recunoaște pe mai multe dispozitive pe care le utilizați, de exemplu pe telefonul mobil și pe laptop. Dacă doriți mai multe informații despre această practică, și pentru a afla cum să refuzați această practică în browserele de computer și de mobil ale dispozitivului pe care accesați această Politică de confidențialitate, vă rugăm să vizitați http://optout.aboutads.info și http://optout.networkadvertising.org. Puteți descărca aplicația App Choices la www.aboutads.info/appchoices pentru a vă exprima refuzul în aplicațiile mobile.

Date sensibile cu caracter personal

Vă rugăm să nu ne trimiteți și să nu ne divulgați niciun fel de date sensibile cu caracter personal (de exemplu, codul numeric personal, informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau de altă natură, sănătate, caracteristici biometrice sau genetice, cazierul judiciar sau afilierea sindicală) prin intermediul serviciilor noastre sau în alt mod.

ACTUALIZĂRILE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Putem modifica această Politică de confidențialitate. Toate modificările intră în vigoare la data publicării pe servicii a versiunii revizuite a Politicii de confidențialitate. Utilizarea de către dvs. a serviciilor după aceste modificări înseamnă acceptarea de către dvs. a versiunii revizuite a Politicii de confidențialitate.

CONTACTAREA

Royal Group Partners s.r.l, cu sediul în Târgu-Mureș, str. Rămurele 17, România, este societatea responsabilă de colectarea, utilizarea și divulgarea datelor dvs. cu caracter personal în temeiul acestei Politici de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări în legătură cu această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la contact@rgp.ro.

Deoarece comunicările prin e-mail nu sunt întotdeauna sigure, vă rugăm să nu includeți informații despre cardul de credit sau alte date sensibile în e-mailurile pe care ni le trimiteți.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU PERSOANELE FIZICE DIN SEE

Dacă vă aflați în SEE, aveți și următoarele drepturi:

 • Puteți depune o plângere la o autoritate de protecție a datelor din țara sau regiunea dvs., sau puteți face o sesizare cu privire la o presupusă încălcare a legii aplicabile privind protecția datelor.