Le Tribute Soft Drinks

TONIC

INGREDIENTE NATURALE

Fabricat cu chinină naturală din provincia Loja din Ecuador. De ce de la Loja? În 1639, Contesa de Chinchona s-a vindecat de febră datorită unei infuzii făcute din scoarța arborelui de chinona din regiunea Loja și, ca atare, acest remediu a devenit popular pentru tratamentul febrei și malariei în rândul oamenilor acestui umil oraș. A fost atât de eficient încât a fost folosit chiar și pentru a vindeca diverși regi ai Europei, precum Ludovic al XIV-lea al Franței și Carol al II-lea al Angliei.

Lemongrass. Apa tonica LE TRIBUTE conține o distilare de lemongrass în apă, care îi conferă aroma unică.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fizz. Cu scopul de a obține o carbogazificare puternică și de lungă durată, MG Destilerias folosește cea mai recentă tehnologie pentru a răci lichidul la 2ºC în momentul îmbutelierii, toate acestea pentru a produce un Gin & Tonic cu nivelul perfect de prospețime de la început până la sfârșit.

Sticla. Este prima sticlă în formă pătrată de pe piață pentru o băutură carbogazoasă. O sticlă unică care este capabilă să suporte presiuni ridicate.

GINGER BEER

INGREDIENTE NATURALE

Ghimbir din India. MG Destilerias folosește o metodă de extracție și de prelucrare la rece pentru a trata ghimbirul astfel păstrându-i cât mai mult proprietățile și aromele apoi adăugând un strop de căldură la momentul potrivit pentru a capta acea nota picantă.

Apa demineralizată și fără aroma. Apa extrasă dintr-un izvor din propria distilerie, apoi trecută printr-un proces de osmoză inversă, garantează cel mai înalt nivel de puritate.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fierberea ghimbirului. MG Destilerias foloseste o metodă specifică de fierbere a ghimbirului pentru a transforma moleculele de ghimbir în zingeron, care oferă ghimbirului dulceața și prospețimea sa.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

GINGER ALE

INGREDIENTE NATURALE

Ghimbir. MG Destilerias folosește diferite soiuri de ghimbir a căror principală caracteristică este prospețimea și care dau lichidului un caracter catifelat și dulce.

Lemongrass. LE TRIBUTE GINGER ALE conține aromă naturală de lemongrass, oferindu-i o aromă unică și ideală pentru a evidenția notele de whisky, bourbon, rom și tequila.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fierberea ghimbirului. MG Destilerias foloseste o metodă specifică de fierbere a ghimbirului pentru a transforma moleculele de ghimbir în zingeron, care oferă ghimbirului dulceața și prospețimea sa.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

OLIVE LEMONADE

INGREDIENTE NATURALE

Suc natural de lămâie. După sunt curățate lămâile, coaja este păstrată pentru a o macera și a distila iar apoi se extrage sucul folosit ca bază a limonadei.

Măsline și coajă de lămâie. Cojile de lămâie sun distilate în apă cu o cantitate mică de măsline pentru a le extrage uleiurile și aromele care oferă băuturii nuanța subtilă, dar inconfundabilă de măsline.

Apă de mare. Se adaugă un strop de apă de mare pentru a spori atât aromele măslinelor, cât și ale lămâilor.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

PINK GRAPEFRUIT

INGREDIENTE NATURALE

Grapefruit. MG Destilerias folosește o selecție atentă de grapefruit, alese pentru prospețimea și aciditatea lor distinctivă, oferind lichidului un caracter vibrant și revigorant.

Lime. LE TRIBUTE GRAPEFRUIT SODA este îmbogățit cu o aromă naturală de lime, conferindu-i o notă răcoritoare și echilibrată, perfectă pentru a sublinia aromele subtile ale ginului, vodcă, tequila și mezcal.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Extracția grapefruitului. MG Destilerias utilizează o metodă delicată de extracție pentru a obține esența fină și proaspătă a grapefruitului. Acest proces specific de extracție permite extragerea subtilă a aromei și a nutrienților esențiali din fruct, fără a afecta integritatea lor naturală.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

TONIC

INGREDIENTE NATURALE

Fabricat cu chinină naturală din provincia Loja din Ecuador. De ce de la Loja? În 1639, Contesa de Chinchona s-a vindecat de febră datorită unei infuzii făcute din scoarța arborelui de chinona din regiunea Loja și, ca atare, acest remediu a devenit popular pentru tratamentul febrei și malariei în rândul oamenilor acestui umil oraș. A fost atât de eficient încât a fost folosit chiar și pentru a vindeca diverși regi ai Europei, precum Ludovic al XIV-lea al Franței și Carol al II-lea al Angliei.

Lemongrass. Apa tonica LE TRIBUTE conține o distilare de lemongrass în apă, care îi conferă aroma unică.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fizz. Cu scopul de a obține o carbogazificare puternică și de lungă durată, MG Destilerias folosește cea mai recentă tehnologie pentru a răci lichidul la 2ºC în momentul îmbutelierii, toate acestea pentru a produce un Gin & Tonic cu nivelul perfect de prospețime de la început până la sfârșit.

Sticla. Este prima sticlă în formă pătrată de pe piață pentru o băutură carbogazoasă. O sticlă unică care este capabilă să suporte presiuni ridicate.

GINGER BEER

INGREDIENTE NATURALE

Ghimbir din India. MG Destilerias folosește o metodă de extracție și de prelucrare la rece pentru a trata ghimbirul astfel păstrându-i cât mai mult proprietățile și aromele apoi adăugând un strop de căldură la momentul potrivit pentru a capta acea nota picantă.

Apa demineralizată și fără aroma. Apa extrasă dintr-un izvor din propria distilerie, apoi trecută printr-un proces de osmoză inversă, garantează cel mai înalt nivel de puritate.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fierberea ghimbirului. MG Destilerias foloseste o metodă specifică de fierbere a ghimbirului pentru a transforma moleculele de ghimbir în zingeron, care oferă ghimbirului dulceața și prospețimea sa.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

GINGER ALE

INGREDIENTE NATURALE

Ghimbir. MG Destilerias folosește diferite soiuri de ghimbir a căror principală caracteristică este prospețimea și care dau lichidului un caracter catifelat și dulce.

Lemongrass. LE TRIBUTE GINGER ALE conține aromă naturală de lemongrass, oferindu-i o aromă unică și ideală pentru a evidenția notele de whisky, bourbon, rom și tequila.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Fierberea ghimbirului. MG Destilerias foloseste o metodă specifică de fierbere a ghimbirului pentru a transforma moleculele de ghimbir în zingeron, care oferă ghimbirului dulceața și prospețimea sa.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

OLIVE LEMONADE

INGREDIENTE NATURALE

Suc natural de lămâie. După sunt curățate lămâile, coaja este păstrată pentru a o macera și a distila iar apoi se extrage sucul folosit ca bază a limonadei.

Măsline și coajă de lămâie. Cojile de lămâie sun distilate în apă cu o cantitate mică de măsline pentru a le extrage uleiurile și aromele care oferă băuturii nuanța subtilă, dar inconfundabilă de măsline.

Apă de mare. Se adaugă un strop de apă de mare pentru a spori atât aromele măslinelor, cât și ale lămâilor.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

PINK GRAPEFRUIT

INGREDIENTE NATURALE

Grapefruit. MG Destilerias folosește o selecție atentă de grapefruit, alese pentru prospețimea și aciditatea lor distinctivă, oferind lichidului un caracter vibrant și revigorant.

Lime. LE TRIBUTE GRAPEFRUIT SODA este îmbogățit cu o aromă naturală de lime, conferindu-i o notă răcoritoare și echilibrată, perfectă pentru a sublinia aromele subtile ale ginului, vodcă, tequila și mezcal.

Cea mai pură apă. Apa provine dintr-un izvor natural aparținând distileriei și este filtrată printr-un proces de osmoză inversă până când devine demineralizată și lipsită de aromă.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Extracția grapefruitului. MG Destilerias utilizează o metodă delicată de extracție pentru a obține esența fină și proaspătă a grapefruitului. Acest proces specific de extracție permite extragerea subtilă a aromei și a nutrienților esențiali din fruct, fără a afecta integritatea lor naturală.

Fizz. Puternic și de lungă durată datorită răcirii lichidului la 2ºC înainte de îmbuteliere, obținându-se astfel un cocktail cu nivelul perfect de aprins și prospețime de la început până la sfârșit.

PRODUSE SIMILARE