Luxardo Amaretto Di Saschira

Bazat pe o rețetă ce datează de la începutul secolului XIX, Luxardo Amaretto di Saschira este un etalon al acestei tipologii de lichior.

Creat prin infuzarea unui distilat neutru cu migdale atent selecționate din zona Avola a Siciliei, miez de sâmbure de cireșe, piersici și caise, Luxardo Amaretto di Saschira este lăsat la maturat pentru o perioadă de minim 8 luni în butoaie de zadă (Larchwood).

Această maturare îi conferă băuturii un caracter mai lemnos, ușor sec.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma dominantă a băuturii este una de migdale conturata cu note de marzipan și vanilie.

Gustul este dulce migdalat cu o tentă de cireșe și fructe confiate.

Pe postgust rămân note lemnoase nuanțate de migdale amărui.

aspect

Arămiu cristalin cu tente de bronz.

PRODUSE SIMILARE