Blossom Costa Blanca Gin

Blossom Costa Blanca Gin este un gin premium, cu o aromă distinctă și o savoare rafinată. Creat în inima regiunii Costa Blanca, Spania, acest gin este o adevărată experiență mediteraneeană.

Blossom Costa Blanca Gin este distilat dintr-un amestec special de botanice, cu un accent puternic pe citrice și ierburi aromatice. Printre ingredientele sale se numără lămâi, portocale, coriandru, ienupăr, cardamom, scorțișoară și alte plante aromatice mediteraneene.

Ginul este produs folosind tehnici tradiționale de distilare în cupru și este obținut prin distilarea fiecărui ingredient separat, pentru a se obține o aromă complexă și echilibrată.

Aroma florală și citrică a Blossom Costa Blanca Gin este echilibrată de o savoare fină, cu note subtile de ienupăr și ierburi aromatice. Gustul său dulceag și fin îl face perfect pentru a fi savurat simplu, cu gheață și tonic, sau ca ingredient principal în cocktail-uri sofisticate.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa florală și proaspătă dezvăluie note de ienupăr, coriandru și coajă de lămâie, completate de accente subtile de flori de portocal și lavandă. Gustul său este rafinat și echilibrat, cu note predominante de ienupăr și coriandru, însoțite de tente delicate de mure și iarbă proaspăt tăiată.

Textura sa fină și catifelată completează perfect gustul său complex, oferind o experiență de degustare plăcută și delicată. Finisajul său este proaspăt și persistent, cu o senzație ușor amărui și note subtile de citrice și ienupăr.

aspect

Cristalin.

PRODUSE SIMILARE