Le Tribute Gin

Le Tribute este un gin premium care aduce un omagiu regiunii mediteraneene prin amestecul său excepțional de ingrediente naturale și procesul său tradițional de distilare.

Este un produs al familiei Giró în MG Destilerias o companie cu o bogată tradiție în producerea de băuturi spirtoase de înaltă calitate din anul 1835.

Procesul de distilare a Le Tribute începe cu o bază alcoolică din grâu și orz de cea mai înaltă calitate. Ingredientele botanice sunt apoi selecționate și recoltate manual, urmând să fie supuse unui alt nivel de control al calității înainte de a fi macerate manual.

Fiecare grup de ingrediente botanice este distilat separat, iar maestrul distilator le amestecă cu pricepere pentru a crea rețeta perfectă. Un gin într-adevăr deosebit,

Le Tribute este realizat dintr-o combinație atent selecționată de ingrediente naturale, printre care se numără boabele de ienupăr din terenurile familiei Giró din Teruel, lemongrass, portocale și lămâi din Spania, trei tipuri de grapefruit, kumquat, mandarine și lime. Rezultatul este un gin cu un miros complex și răcoritor, care echilibrează perfect dulceața și amărăciunea ingredientelor botanice.

Designul sticlei Le Tribute este modern și elegant, cu o etichetă minimalistă care reflectă angajamentul mărcii față de calitate și tradiție. Designul este inspirat de art nouveau și aduce un aer sofisticat și rafinat.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Acest gin dezvoltă o aromă ușor florală completată de pin și bergamot.

Pe gust, Le Tribute oferă un echilibru armonios de arome, cu un gust distinct de citrice și ierburi care este proaspăt și complex.

Finisajul este lung și catifelat, lăsând un gust plăcut și persistent de ienupăr și citrice.

aspect

Cristalin.

PRODUSE SIMILARE