Blossom Peach Infused Gin

Blossom Peach Infused Gin este un gin premium, cu o aromă distinctă și o savoare rafinată. Creat cu dragoste și pasiune, acest gin este o adevărată experiență senzorială.

Blossom Peach Infused Gin este distilat dintr-un amestec special de botanice, cu un accent puternic pe piersici și ierburi aromatice. Printre ingredientele sale se numără piersici dulci și suculente, coriandru, ienupăr, cardamom, scorțișoară și alte plante aromatice.

Ginul este produs folosind tehnici tradiționale de distilare în cupru și este obținut prin distilarea fiecărui ingredient separat, pentru a se obține o aromă complexă și echilibrată.

Aroma dulce și fructată a Blossom Peach Infused Gin este echilibrată de o savoare fină, cu note subtile de ienupăr și ierburi aromatice. Gustul său dulceag și fin îl face perfect pentru a fi savurat simplu, cu gheață și tonic, sau ca ingredient principal în cocktail-uri sofisticate.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa dulce și fructată dezvăluie note de piersici coapte și suculente, completate de accente subtile de ienupăr și ierburi aromatice. Gustul său este rafinat și echilibrat, cu note predominante de piersici și coriandru, însoțite de tente delicate de cardamom și scorțișoară.

Textura sa fină și catifelată completează perfect gustul său complex, oferind o experiență de degustare plăcută și delicată. Finisajul său este proaspăt și persistent, cu o senzație dulceagă și note subtile de piersici și ienupăr.

aspect

Cristalin cu tente ușoare de piersică.

PRODUSE SIMILARE