Blossom Gran Reserva

Blossom Gran Reserva este un gin premium, cu o aromă distinctă și o savoare rafinată. Creat cu pasiune și măiestrie, acest gin este o adevărată experiență senzorială.

Blossom Gran Reserva este distilat dintr-un amestec special de botanice, cu un accent puternic pe ienupăr și ierburi aromatice. Printre ingredientele sale se numără coriandru, cardamom și scorțișoară.

Ginul este produs folosind tehnici tradiționale de distilare în cupru și este obținut prin distilarea fiecărui ingredient separat, pentru a se obține o aromă complexă și echilibrată. După distilare, ginul este maturat în butoaie de stejar pentru a-i conferi o savoare fină și note subtile de lemn dulce.

Aroma sa puternică de ienupăr este echilibrată de o savoare fină, cu note subtile de lemn dulce și ierburi aromatice. Gustul său rafinat îl face perfect pentru a fi savurat simplu, cu gheață și tonic, sau ca ingredient principal în cocktail-uri sofisticate.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa puternică și complexă dezvăluie note de ienupăr și coriandru, completate de accente subtile de lemn dulce și vanilie datorate maturării în butoaie de stejar. Gustul său este rafinat și echilibrat, cu note predominante de ienupăr și coriandru, însoțite de tente delicate de cardamom și scorțișoară.

Textura sa fină și catifelată completează perfect gustul său complex, oferind o experiență de degustare plăcută și delicată. Finisajul său este proaspăt și persistent, cu o senzație ușor amărui și note subtile de lemn dulce și ienupăr.

aspect

Cristalin ușor ușor ambrat.

PRODUSE SIMILARE