Marquis De Caussade 1988

Marquis De Caussade Vintage 1988 este un armagnac deosebit produs de distileria Marquis De Caussade, cu eaux-de-vie obținute din struguri selectați din regiunea Armagnac, Franța. Acest armagnac de colecție reflectă măiestria și bogăția anului 1988, oferind o experiență memorabilă și distinctivă.

Procesul meticulos de distilare începe cu vinul, care este supus unei distilări atent controlate, folosind un echipament special construit în secolul al XVIII-lea. Această distilare delicată creează un eaux-de-vie distinct, care este apoi maturat cu grijă în butoaie de stejar francez.

Maestrul asamblor al companiei selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină pentru a crea un cupaj complex. Marquis De Caussade Vintage 1988 este un amestec de eaux-de-vie maturate de-a lungul decenilor, care oferă o paletă de arome echilibrată și sofisticată.

Buchetul rafinat al Marquis De Caussade Vintage 1988 dezvăluie note de fructe coapte, mirodenii calde și subtile nuanțe de ciocolată neagră. În spatele acestora, se remarcă accente delicate de tutun și lemn prețios. Această combinație de arome oferă fiecărei înghițituri o experiență profundă și plăcută, reprezentând cu mândrie un moment de rafinament și eleganță în fiecare degustare.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma dezvăluie note fine și expresive de ciocolata, tutun și condimente. După câteva minute de aerisire, apar note subtile de rancio și piele.

Gustul său este unul viu și fructat, cu accente de prune și caise, însoțite de influența stejarului francez.

Finisajul său este plăcut și persistent, cu o senzație ușor lemnoasă și note delicate de fructe uscate.

aspect

Ambrat cu nuanțe de chihlimbar.

PRODUSE SIMILARE