Marquis De Caussade XO

Marquis De Caussade XO este un armagnac produs din eaux-de-vie obținut din struguri proveniți din regiunea Armagnac, din Franța. Acest armagnac este maturat în butoaie de stejar francez pentru cel puțin 6 ani.

Procesul de distilare pentru Marquis De Caussade XO începe cu vinul, care este distilat pe un dispozitiv special construit la începutul secolului al XVIII-lea. Acest proces creează un eaux-de-vie, care apoi este maturat în butoaie de stejar francez. În timpul acestui proces de maturare, eaux-de-vie-ul își dezvoltă caracterul și aromele specifice de flori și fructe.

În cele din urmă, master blender-ul companiei selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină într-un cupaj armonios. Marquis De Caussade XO este un cupaj de eaux-de-vie maturate pentru cel puțin 6 ani, care oferă o complexitate echilibrată și o dulceață plăcută.

Buchetul bogat al Marquis De Caussade XO dezvăluie un echilibru ideal între notele de flori, nuanțe de lemn, fructe uscate și condimente. În fundal, se simt nuanțe delicate de vanilie și miere.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma dezvăluie note fine și expresive de flori, miere, tutun și condimente. După câteva minute de aerisire, apar note subtile de rancio și piele.

Gustul său este unul viu și fructat, cu accente de prune și caise, însoțite de influența stejarului francez.

Finisajul său este plăcut și persistent, cu o senzație ușor lemnoasă și note delicate de fructe uscate.

aspect

Ambrat cu nuanțe de chihlimbar.

PRODUSE SIMILARE