Marquis De Caussade VSOP

Marquis De Caussade VSOP este un distilat fin produs din eaux-de-vie obținut din struguri proveniți din regiunea Armagnac, din Franța. Acest armagnac este maturat în butoaie de stejar francez pentru cel puțin 4 ani.

Procesul de distilare pentru Marquis De Caussade VSOP începe cu vinul, care este distilat pe un dispozitiv special construit la începutul secolului al XVIII-lea. Acest proces creează un eaux-de-vie, care apoi este maturat în butoaie de stejar francez. În timpul acestui proces de maturare, eaux-de-vie-ul își dezvoltă caracterul și aromele specifice de flori și fructe.

În cele din urmă, master blender-ul companiei selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină într-un cupaj armonios. Marquis De Caussade VSOP este un cupaj de eaux-de-vie maturate pentru cel puțin 4 ani, care oferă o complexitate echilibrată și o dulceață plăcută.

Buchetul bogat al Marquis De Caussade VSOP dezvăluie un echilibru ideal între notele de flori și fructe, nuanțe de lemn, fructe uscate și condimente. În fundal, se simt nuanțe delicate de vanilie și miere.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma dezvăluie note intense de marmeladă, piersici și fructe uscate, împreună cu note de scorțișoară și alte condimente lemnoase.

Gustul său este bogat și rotund, plin de note lemnoase, vanilie șl smochine uscate.

Finisajul său este delicat și rotund nuanțat cu scorțișoară, vanilie și o notă de lemn dulce.

aspect

Ambrat cu nuanțe de chihlimbar.

PRODUSE SIMILARE