Marquis De Caussade VS

Marquis De Caussade Armagnac VS este un distilat fin produs din eaux-de-vie obținut din struguri proveniți din regiunea Armagnac, din Franța. Acest armagnac este maturat în butoaie de stejar francez pentru cel puțin 2 ani.

Procesul de distilare pentru Marquis De Caussade Armagnac VS începe cu vinul, care este distilat pe un dispozitiv special construit la începutul secolului al XVIII-lea . Acest proces creează un eaux-de-vie, care apoi este maturat în butoaie de stejar francez. În timpul acestui proces de maturare, eaux-de-vie-ul își dezvoltă caracterul și aromele specifice de flori și fructe.

În cele din urmă, master blender-ul companiei selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină într-un cupaj armonios. Marquis De Caussade Armagnac VS este un cupaj de eaux-de-vie maturate pentru cel puțin 2 ani, care oferă o complexitate echilibrată și o dulceață plăcută .

Marquis De Caussade Armagnac VS are un echilibru perfect între note florale și fructate. Acesta are note de violete, foarte apreciate de cunoscători și o subtilitate incontestabilă.

NOTE DEGUSTARE

Aroma dezvăluie note intense de coajă de portocală, piersici și caise proaspete și o atingere de vanilie.

Gustul său este bogat și rotund ușor vanilat cu note de ciocolată.

Finisajul său este delicat nuanțat de scorțișoară, vanilie și o notă de lemn dulce.

aspect

Ambrat cu nuanțe de chihlimbar.

PRODUSE SIMILARE