Meukow Xpresso

Meukow Xpresso este o băutură inovatoare și îndrăzneață, care combină aroma intensă a espresso-ului cu dulceața fină a cognac-ului.

Pentru Meukow Xpresso, sunt selectate cele mai bune eaux-de-vie obținute din strugurii proveniți din cele 6 zone specifice ale regiunii Cognac, Franța: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois și Bois Ordinaires.

Procesul de producție pentru Meukow Xpresso începe cu distilarea vinului în alambicuri de cupru, pentru a obține un eaux-de-vie rafinat. Acesta este apoi combinat cu extractul natural de cafea, pentru a crea o aromă intensă și autentică de espresso.

Cu o concentrație alcoolică de 20%, Meukow Xpresso este o licoare complexă, perfectă pentru a fi savurată ca atare, într-un pahar cu gheață, sau ca ingredient într-o varietate de cocktailuri rafinate.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Meukow Xpresso este un lichior bogat și intens, care combină notele puternice de espresso cu aromele dulci și cremoase, oferind o experiență gustativă de neuitat.

Aroma sa intensă de cafea proaspăt prăjită se îmbină armonios cu aromele dulci de caramel și vanilie, creând o notă puternică și distinctivă.

Gustul său este catifelat și cremos, cu nuanțe de ciocolată neagră și arome puternice de espresso, oferind o senzație bogată și plină de gust. Textura sa fină și atractivă completează perfect gustul său intens, oferind o experiență de degustare complexă și rafinată.

Finisajul său lung și persistent oferă note subtile de espresso și ciocolată neagră, lăsând o senzație de răsfăț pe papilele gustative.

aspect

Culoarea abanosului, tipică unui espresso.

PRODUSE SIMILARE