Meukow Vanilla

Meukow Vanilla este un lichior delicios și rafinat, produs de prestigioasa casă Meukow din Franța. Această băutură seducătoare este obținută dintr-un amestec de vanilie naturală și eaux-de-vie de înaltă calitate, care îi conferă o aromă și un gust unic.

Pentru a crea acest lichior remarcabil, casa Meukow utilizează numai ingrediente de înaltă calitate. Vanilia naturală este selecționată cu atenție, fiind apoi infuzată în eaux-de-vie timp de câteva săptămâni pentru a-i permite să-și dezvolte aroma catifelată.

Meukow Vanilla Liqueur are un gust dulce și catifelat de vanilie, completat de note subtile de migdale și mirodenii. Acest lichior este ideal servit simplu, peste cuburi de gheață sau adăugat în cocktail-uri pentru a le conferi o notă dulce și aromată. În plus, sticla deosebită a lichiorului Meukow Vanilla face din acesta o alegere perfectă pentru a fi oferită cadou.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Meukow Vanilla este un lichior elegant și rafinat, cu arome și gusturi dulci și cremoase, perfecte pentru a fi savurate alături de prieteni sau în momentele de relaxare.

Aroma sa intensă de vanilie oferă nuanțe bogate de condimente și lemn dulce, oferind o experiență gustativă complexă și delicată.

Gustul său cremos este perfect echilibrat de notele de vanilie, zahăr și scorțișoară, oferind o senzație dulce și atractivă pe papilele gustative.

Finisajul său este delicat și persistent, oferind o senzație de vanilie dulce și subtilă care persistă mult timp după ce a fost consumat.

aspect

Culoarea fildeșului cu note ușor aurii.

PRODUSE SIMILARE