Meukow Deluxe

Meukow Deluxe este un distilat produs din eaux-de-vie obținut din struguri ce își au proveniența din cele 6 zone specifice ale regiunii Cognac: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois și Bois Ordinaires. Acest cognac este realizat în cea mai mare parte din struguri din zonele Borderies și Fins Bois, care oferă arome fine și delicate.

Procesul de distilare pentru Meukow Deluxe începe cu vinul, care este distilat de două ori în alambicuri de cupru. Acest proces creează un eaux-de-vie, care apoi este maturat în butoaie de stejar din Limousin și Tronçais timp de cel puțin 2 ani.

În timpul acestui proces de maturare, eaux-de-vie-ul își dezvoltă caracterul și aromele specifice de ciocolată neagră, fructe uscate și vanilie.

În cele din urmă, master blender-ul companiei Meukow selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină într-un cupaj armonios. Meukow Deluxe este un cupaj de eaux-de-vie maturate timp de cel puțin 2 ani, care oferă o complexitate echilibrată și o dulceață plăcută.

Meukow Deluxe a primit multe premii și recunoașteri în ultimii ani. În 2020, a câștigat Medalia de Aur la Concursul Mondial de Bruxelles, iar în 2019, a câștigat Medalia de Argint la Concursul Mondial de la San Francisco. Cognacul a primit, de asemenea, 94 de puncte din 100 de la Beverage Testing Institute, SUA. Aceste premii atestă calitatea și excelenta cognacului Meukow Deluxe.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa dezvăluie note de fructe coapte, caise și prune, cu o nuanță subtilă de vanilie și condimente. Aromele dulci și fructate sunt echilibrate de notele lemnoase și florale, cu accente ușor picante.

Gustul său este intens și catifelat, cu accente puternice de vanilie, fructe uscate și miere. Notele lemnoase și de condimente completează gustul, oferind o experiență gustativă echilibrată și complexă.

Finisajul său este lung și persistent, cu o senzație ușor lemnoasă și o notă plăcută de migdale prăjite. Notele subtile de fructe și vanilie rămân încă prezente, completând finisajul într-un mod elegant și rafinat.

aspect

Culoarea sa este una aurie cu nuanțe de chihlimbar, cu o textură fină și o strălucire delicată.

PRODUSE SIMILARE