Meukow VS

Meukow VS este un distilat fin produs din eaux-de-vie obținut din struguri proveniți din regiunea Cognac, din cele 6 zone specifice ale acesteia: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois și Bois Ordinaires.

Acest cognac este realizat în cea mai mare parte din struguri din zonele Borderies și Fins Bois, care oferă arome fine și delicate.

Procesul de distilare pentru Meukow VS începe cu vinul, care este distilat de două ori în alambicuri de cupru. Acest proces creează un eaux-de-vie, care apoi este maturat în butoaie de stejar din Limousin și Tronçais timp de cel puțin doi ani. În timpul acestui proces de maturare, eaux-de-vie-ul își dezvoltă caracterul și aromele specifice de caramel, vanilie și migdale.

În cele din urmă, master blender-ul companiei Meukow selectează cu grijă eaux-de-vie-urile mature și le combină într-un cupaj armonios. Meukow VS Cognac este un cupaj de eaux-de-vie maturate între doi și patru ani, care oferă o complexitate echilibrată și o dulceață plăcută.

Meukow VS Cognac a primit multe premii și recunoașteri în ultimii ani. În 2020, a câștigat Medalia de Aur la Concursul Mondial de Bruxelles, iar în 2019, a câștigat Medalia de Argint la Concursul Mondial de la San Francisco. Cognacul a primit, de asemenea, 91 de puncte din 100 de la Beverage Testing Institute, SUA. Aceste premii atestă calitatea și excelenta cognacului Meukow VS.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa dezvăluie note de fructe coapte, pere și prune, cu o nuanță delicată de flori de portocal. Aromele dulci și fructate sunt echilibrate de notele lemnoase și vanilate.

Gustul său este unul catifelat, cu accente de vanilie și fructe uscate, însoțite de tente de scorțișoară și condimente. Gustul său este echilibrat și ușor dulce, cu o textură fină și complexă.

Finisajul său este plăcut și persistent, cu o senzație ușor lemnoasă și note delicate de migdale prăjite.

aspect

Culoarea sa este una aurie cu nuanțe de chihlimbar, cu o textură fină și o strălucire delicată.

PRODUSE SIMILARE