Meukow 90 Proof

Meukow Black Panther 90 Proof este un cognac francez creat de casa Meukow, o distilerie cu o tradiție de peste 150 de ani în domeniu.

Acest cognac este distilat din struguri proveniți din cele șase zone specifice regiunii Cognac: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fins Bois, Bons Bois și Bois Ordinaires. Cu toate acestea, majoritatea strugurilor provin din regiunile Borderies și Fins Bois, care oferă arome fine și delicate.

Pentru a crea acest cognac, eaux-de-vie-urile sunt distilate de două ori în alambicuri de cupru, ceea ce permite dezvoltarea aromei și a caracterului său puternic și complex.

Apoi, el este maturat în butoaie de stejar din Limousin și Tronçais timp de cel puțin 3 ani. Acest proces de maturare îi conferă acestuia arome bogate de vanilie, caramel și ciocolată neagră.

Meukow Black Panther 90 Proof a primit premii internaționale, printre care Medalia de Aur la Concursul Mondial de la Bruxelles în 2017, ceea ce atestă calitatea și rafinamentul său.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Meukow Black Panther 90 Proof este un cognac puternic și intens, care emană note bogate și complexe de fructe uscate, ciocolată neagră și condimente. Acest cognac a fost îmbuteliat la 45% alcool, ceea ce îi conferă o aromă și o profunzime neegalată.

Aroma sa deosebită dezvăluie note puternice de fructe uscate, cum ar fi smochine și stafide, îmbinate cu accente de ciocolată neagră, lemn de cedru și vanilie.

Gustul său este puternic și intens, cu nuanțe de scorțișoară, piper negru și vanilie, care se completează cu accente de nucșoară și cardamom. Textura sa fină și atractivă completează perfect gustul său puternic și intens, oferind o experiență de degustare complexă și rafinată.

Finisajul său este lung și persistent, cu note subtile de fructe uscate și condimente, lăsând o senzație de răsfăț și satisfacție pe papilele gustative.

aspect

Culoarea sa este una aurie cu nuanțe de chihlimbar, cu o textură fină și o strălucire delicată.

PRODUSE SIMILARE