Meukow XO Grande Champagne

Meukow XO Grande Champagne este un cognac rafinat, obținut dintr-un amestec excepțional de eaux-de-vie, provenite exclusiv din regiunea Champagne din Franța.

Pentru a crea Meukow XO Grande Champagne, distilateria utilizează doar cei mai buni struguri de Ugni Blanc, folosind metode tradiționale pentru a obține un eaux-de-vie excepțional.

După ce eaux-de-vie-ul este distilat de două ori în alambicuri de cupru, el este maturat în butoaie de stejar Limousin și Tronçais timp de cel puțin 10 ani. Aici, cognacul primește arome profunde de vanilie, ciocolată neagră, scorțișoară și mirodenii, care sunt perfect echilibrate cu note subtile de fructe uscate și nuci.

Procesul de îmbătrânire în butoaie de stejar aduce un gust catifelat și moale, cu o nuanță delicată de caramel, care completează perfect aromele bogate și profunde ale cognacului.

Meukow XO Grand Champagne este un cognac de excepție, ce a câștigat numeroase premii la competițiile internaționale de specialitate. În 2021, coniacul a fost distins cu două medalii de aur la Concours Général Agricole de Paris și cu un Gold Outstanding la International Wine & Spirit Competition în 2020.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa dezvăluie note puternice de fructe uscate, caise și pere, cu accente subtile de vanilie și migdale prăjite. Aromele dulci și fructate sunt echilibrate de notele lemnoase și de condimente, cu o nuanță delicată de flori de portocal.

Gustul său este bogat și armonios, cu accente de vanilie, miere și ciocolată neagră, completate de o notă subtilă de piper. Gustul său este echilibrat și complex, cu o textură catifelată și ușor dulce.

Finisajul său este lung și persistent, cu o senzație deosebită de lemn și note subtile de fructe uscate și mirodenii. Notele puternice de vanilie și migdale prăjite persistă, oferind o experiență gustativă deosebită și memorabilă.

aspect

Culoarea sa este una aurie cu nuanțe de chihlimbar, cu o textură fină și o strălucire delicată.

PRODUSE SIMILARE