Meukow Wildberry

Meukow Wildberry este un lichior francez fin, obținut dintr-un amestec de fructe de pădure proaspete și un eaux-de-vie excepțional. Acest lichior este produs de către distileria Meukow, fondată în 1862, în inima regiunii Cognac, Franța.

Procesul de producție pentru Meukow Wildberry începe cu selecția celor mai bune fructe de pădure, printre care zmeură, afine și mure, care sunt atent alese și macerate până la perfecțiune.

Fructele de pădure sunt apoi distilate și amestecate cu eau-de-vie produs din struguri din regiunea Cognac, pentru a crea un lichior fin și aromat. Meukow Wildberry Liqueur are o culoare roșie intensă, cu arome dulci și fructate, cu accente subtile de vanilie și condimente.

Acest lichior se savurează de obicei ca aperitiv sau digestiv și este excelent în cocktail-uri și băuturi mixte. Meukow Wildberry Liqueur este un lichior sofisticat și elegant, care oferă o experiență aromatică și gustativă plăcută și rafinată.

În ultimii ani, Meukow Wildberry a primit numeroase premii la concursuri internaționale, ceea ce atestă calitatea sa excepțională. În 2018, a primit Medalia de Aur la Concursul Mondial de Bruxelles și Medalia de Argint la Concursul Mondial de la San Francisco.

SITE OFICIAL & PARTENERI ON-LINE

NOTE DEGUSTARE

Aroma sa deosebită oferă note puternice de fructe de pădure, coacăze și mure, cu nuanțe subtile de vanilie și zahăr ars. Aromele fructate sunt echilibrate de notele dulci și picante, oferind o experiență gustativă armonioasă.

Gustul său este catifelat și dulce, cu accente puternice de fructe de pădure și mure, însoțite de o notă subtilă de vanilie și condimente. Gustul său este bine echilibrat și oferă o textură fină și ușoară, perfectă pentru a fi savurat pe parcursul întregii seri.

Finisajul său este plăcut și persistent, cu o senzație dulce și fructată care persistă pe papilele gustative.

aspect

Culoarea sa este roșiatică reminiscentă fructelor de pădure cu care este macerat.

PRODUSE SIMILARE